Som especialistes en recuperacions intensives
d´estiu

 

Com ho feim?

Quan l'alumne ja té les notes pot passar pel nostre centre, estudiam les seves necessitats i li preparam un programa especial per poder aprovar els exàmens de setembre.

 

Quantes hores necessita de classe?

Generalment  la dedicació sol ser de dues hores de classe a la setmana per assignatura que s'hagi de recuperar.

 

Com es fa el seguiment?

Els nostres professors tenen molts d'anys d'experiència en recuperacions de setembre, per això el seguiment és constant i diari, endemés, però cada divendres (a excepció del primer divendres de juliol i del darrer d'agost) l’alumne assisteix a l'Acadèmia per fer exàmens d'allò que s'ha treballat durant la setmana, així podem saber quina és l'evolució dels infants i evitar que només s'estudiï al darrer moment.

Després, els nostres professors corregeixen els alumnes i en fan els comentaris pertinents, cosa que feim arribar a mitjan setmana (generalment els dimecres) als alumnes perquè ho puguin donar als pares.

 

I si l'alumne no respon com s'esperava?

Si arriba el cas que l'alumne no treballa al ritme que es necessita per superar els exàmens se'l fa assistir a classe alguns capvespres per garantir que fa tota la feina que ha de fer i que serà capaç de superar la prova de setembre.

Any rere any demostram que el nostre sistema funciona, ens avalen els excel·lents resultats en percentatges d'aprovats!

 

On estam?

Contacta amb nosaltres

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

© Acadèmia Estudi 2014     info@academiaestudi.com · Espanya · Illes Balears · SA POBLA General Marzo, 48 · ✆ 971 86 27 36                   Avis Legal